we love materials

16 april 2019

De quote "we love materials" is meubel fabrikant Arco op het lijf geschreven evenals "we make tables".

Doen waar je goed in bent betekent voor Arco: tafels maken. Tafels hebben een centrale plek in ons leven: we praten, werken, vergaderen, eten en vieren feest aan tafel. Voor al deze momenten proberen wij op een slimme en eigen manier design tafels te ontwerpen, ontwikkelen en produceren: of het nu gaat om een kantoorinrichting of een tafel op maat voor in de eetkamer.

De kwaliteit van het product staat bij ons altijd centraal. Want een goede tafel gaat generaties lang mee.

Vanzelfsprekend ontwerpen en ontwikkelen wij ook stoelen en banken voor bij onze tafels. Want wat is nu een tafel zonder stoelen? Arco’s stoelen en banken worden gemaakt met oog voor detail, waarbij we de nieuwste technologieën combineren met vakkundig handwerk. Ga lekker comfortabel zitten in de stoelen en banken van Arco en focus je op wat voor jou op dat moment belangrijk is...

Arco hanteert voor alle producten een "ecologisch" beleid op het gebied van grondstoffen, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van FSC en PEFC gecertificeerde materialen indien verkrijgbaar. Zo wordt onze local wood collectie gemaakt van 100% gecertificeerd PEFC hout en daarmee is de gehele Local wood collectie PEFC gecertificeerd.

We are arco
We make tables
&
the objects to complement them

We love what we do.

Meer interesse? Neem gerust contact met ons op..

Meer merken?